woensdag, november 21, 2018
 • Aankondiging
  Aankondiging

  Junttan presenteert nieuwe PMx26! Lees meer>>>

 • Innovatief!
  Innovatief!

  Nieuw type sleeve, de VDH-Snel-Stel-Sleeve. Eenvoudig van buitenaf de buismaat aanpassen Lees meer>>>

 • Nieuws
  Nieuws

  4 nieuwe compacte heimachines voor het spoor gebouwd voor Polen. Lees meer>>>

 • Van den Heuvel
  Van den Heuvel

  Materieelspecialist voor elk funderings- of grondverzetbedrijf een oplossing op maat. Nieuw materieel, maar ook nieuwbouw, verbouw of reparatie van uw huidige machines en/of uitrusting. Van eenvoudig tot zeer complex. Specials zijn onze specialiteit.

 • Innovatief funderingsmaterieel
  Innovatief funderingsmaterieel

  Scandinavische betrouwbaarheid die voldoet aan de steeds strengere eisen van hedendaags heien. Junttan gaat met haar funderingsmaterieel conventionele oplossingen voorbij.

 • Junttan service
  Junttan service

  Junttan Service in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen.

 • Klantspecifieke machines
  Klantspecifieke machines

  Speciale aanpassingen voor specifieke situaties. Wij bouwen machines die aan uw eisen voldoen of wij modificeren uw huidige machine naar uw wensen. Merkonafhankelijk, van ontwerp tot eindproduct.

 • Uitrustingstukken op maat
  Uitrustingstukken op maat

  Ontwerp en bouw van uitrustingstukken voor uw machines, volgens uw wensen en eisen. Niet alleen standaard, vooral ook voor speciale, klantspecifieke toepassingen.

 • Onderdelenverkoop
  Onderdelenverkoop

  Vele Junttan onderdelen uit voorraad leverbaar.

Bedrijf

Het bedrijf Van den Heuvel is in 1948 opgericht en was in die tijd actief in grond-, weg en waterwerk. In eerste instantie lag de nadruk, zeker na de watersnoodramp, op dijkverzwaringen. Het kantoor verhuisde enkele keren van Zierikzee, naar Driebergen en vestigde uiteindelijk in Werkendam.

Het onderhoud en de reparaties van de eigen machines werden altijd al in eigen beheer uitgevoerd en in de loop der jaren kwam daar steeds meer revisie en onderhoud op materieel van derden bij. De groei van deze afdeling was zo groot dat eind jaren 80 de keuze werd gemaakt om als zelfstandig bedrijf verder te gaan onder de naam Van den Heuvel Reparatie & Service.

Het bedrijf werd succesvol verder uitgebouwd. In januari 1995 kreeg Van den Heuvel het importeurschap van het Finse topmerk Junttan voor de Benelux en ging hiermee, naast de reparatie en revisie van onder meer grondverzetmaterieel, ook de markt voor heimaterieel bedienen. In 2006 nam de huidige eigenaar directeur Marc Timmerman de eerste aandelen van Van den Heuvel over en in 2009 volgde een gehele overname.

Sinds 1 januari 2004 bestaat Van den Heuvel uit drie BV’s: Van den Heuvel Handel & Techniek B.V., Van den Heuvel Metaalwerken B.V. en Van den Heuvel Reparatie & Revisie B.V.
Vanaf 1 april 2017 is daar een vierde BV bijgekomen: Van den Heuvel Cranes & Services B.V.

Structuur-VDH-april-2017-600pxs

Van den Heuvel Handel & Techniek B.V.
Importeur voor de Benelux van Junttan funderingsmaterieel, leverancier van heimutsvullingen, dealer van Auger Torque grondboren en SMAG grijpers. Beschikt over een grote voorraad onderdelen en kan mede daardoor de stilstand van een machine voor de klant tot een minimum beperken.

Van den Heuvel Metaalwerken B.V.
Een gespecialiseerd constructie- en reparatie bedrijf met grote ervaring en kennis op het gebied van snelwissels, (speciale) graafbakken, modificatie en nieuwbouw van graafarmen en specials. Onze ervaren bankwerkers en gecertificeerde lassers zorgen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Van den Heuvel Reparatie & Revisie B.V.
Voor alle reparatie, onderhouds- en revisie werkzaamheden. Met een eigen engineering afdeling kunnen we een compleet nieuwe machines en uitrustingsstukken ontwerpen of bestaand materiaal modificeren. Welke vervolgens in onze volledig uitgeruste werkplaats gebouwd of verbouwd worden. Alles wordt uitgevoerd onder CE-voorwaarden en voor elk project stellen wij een constructiedossier op met alle projectgegevens.

Van den Heuvel Cranes & Services B.V.
Sinds 1 april 2017 heeft Van den Heuvel de exclusieve distributierechten op de Sennebogen Crane Line producten (vakwerkgiekkranen en telescoopkranen) in Nederland. De Sennebogen kranen, service en onderdelen worden verhandeld door Van den Heuvel Cranes & Services B.V.

Onze kracht
Van den Heuvel kan zich als geen ander inleven in gewone en ongewone situaties. Met al onze kennis en ervaring, en met gebruikmaking van de modernste technieken, vertalen wij uw probleemstelling naar de best passende systeemoplossing. Dit kunnen eenvoudige ingrepen zijn, maar wij gaan verder dan dat. Wat u bedenkt, kunnen wij maken. Onze medewerkers denken met u mee en begeleiden uw project van de ontwerpfase tot en met het eindresultaat.

Certificeringen
BSI-certificatielogo.VCA.1ster-plus-VCA-logo-transparant-small

 

FB-f-Logo blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size