woensdag, november 21, 2018

PTC trilblokken

PTC fond Bleu - website VDH

 

 

Sinds augustus 2016 is Van den Heuvel Handel & Techniek officieel distributeur van PTC trilblokken.
PTC is gespecialiseerd en wereldwijd marktleider in het ontwerpen en fabriceren van funderingsuitrustingen en materieel voor bodemverbetering.

Sinds de oprichting in 1928, startend met de uitvinding van de poker vibrator, heeft PTC zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van vibrotechnieken.
PTC heeft een leidende rol gespeeld in de ontwikkeling van trilblokken (vibrodrivers): het was het eerste bedrijf dat in de vroege jaren zeventig hydraulische trilblokken lanceerde en de eerste die hoge frequentie trilblokken en hoge frequentie trilblokken met variabele amplituderegeling (HFV Vibrator) introduceerde.

Dankzij de toetreding in de Fayat Group in 2004, heeft de PTC haar productportfolio uit kunnen breiden om aan de behoeften van de verschillende marktsegmenten in de funderingsindustrie te voldoen, waaronder:

  • vrijhangend funderen (kranen)
  • funderen met een graafmachine
  • offshore funderen
  • grondverbetering

Neem voor meer informatie over het aanbod en de mogelijkheden van PTC materieel contact op met onze sales-afdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)183 502655.

Of download de brochures (Engels):

 PTC-Vibrodrivers-piledriving-and-deepfoundation-1603-web  PTC-Vibrodrivers-excavators-1509-web  PTC-Ground-Improvement-Equipment-1601-web

 

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size