woensdag, november 21, 2018

Junttan Service

Service en onderhoud
Stilstand van uw materieel kost geld. U moet op uw materieel kunnen vertrouwen. Als de techniek u in de steek laat, kunt u op onze service rekenen. In onze werkplaats of bij u op locatie. Van den Heuvel heeft een team van monteurs met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar staan. Ze zijn binnen Europa operationeel om de storing aan uw machine(s) goed te verhelpen. Onze servicedienst is ervaren en goed opgeleid en hebben veel kennis van Junttan producten.

Heeft u een storing, dan kunt u ons bereiken via 0183-502655, ook buiten kantooruren.

Inruilsysteem hamercilinders
Om uw machine bij bepaalde storingen snel weer in bedrijf te krijgen heeft Van den Heuvel speciaal voor hamercilinders van Junttan een tijdbesparend inruilsysteem ingevoerd. Wij komen bij u op locatie de cilinders bij u wisselen, waardoor uw machine weer snel aan de gang kan.

Onderdelen
In ons magazijn hebben wij vele Junttan-onderdelen op voorraad. Mocht een onderdeel niet voorradig zijn, dan beschikt ons magazijn over de mogelijkheid het onderdeel te bestellen en snel te leveren.
Wilt u meer informatie of bestelling plaatsen, neem dan contact op met een van onze magazijnmedewerkers via 0183-502655 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Klik op onderstaande buttons voor meer informatie en contactgegevens over technische ondersteuning, onderhoud en onderdelenverkoop in Scandinavie en Duitsland:

Button Junttan Service in Scandinavia 250x91 Button Junttan Service in Germany 250x91

 

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size