donderdag, september 20, 2018

Van den Heuvel stapt af van faxnummer

Met ingang van 1 september 2018 is bij Van den Heuvel de fax afgeschaft. In plaats daarvan kunt u uw correspondentie per mail naar ons sturen: info@vdheuvelwerkendam.nl. De maximale grootte van een bijlage is 10 MB. Grotere bestanden kunnen via bijvoorbeeld WeTransfer aan ons verstuurd worden.

 

Junttan presenteert nieuwe PMx26

20180223-New-PMx26 junttan-websmall

Junttan presenteert een nieuwe PMx26. Deze machine kan 12 meter lange palen heien onder een schoorstand van 1:3 in alle richtingen, achterover, voorover en uit de zij. Achterover zelfs tot 1:2,5. De machine heeft een makelaarcapaciteit van 20 ton en dezelfde geweldige functies die alle andere Junttan machines ook hebben.

Lees meer op de Junttan site (Engels) : junttan.com/we-are-proud-to-present-a-new-junttan-pmx26-piling-rig

 

Van den Heuvel verhuurt nieuwe Junttan PMx22 aan Gebr. van ’t Hek

Een zeer omvangrijk heiproject dat langere tijd gaat lopen heeft Gebr. van ’t Hek BV uit Zuidoostbeemster doen besluiten extra heimaterieel in te zetten. Het machinepark is daarom tijdelijk uitgebreid met een gloednieuwe Junttan PMx22 heimachine met Junttan HHK5/6A-1200 hamer, die via Van den Heuvel Handel & Techniek BV uit Werkendam wordt gehuurd.

20180116-Verhuur-Junttan-PMx22-aan-VantHek-websmall

Lees meer: Van den Heuvel verhuurt nieuwe Junttan PMx22 aan Gebr. van ’t Hek

Van den Heuvel bouwt vier compacte spoor-heimachines voor Polen

De afgelopen twee maanden zijn er door Van den Heuvel Handel & Techniek B.V. uit Werkendam vier nieuwe spoor-heimachines gebouwd. De machines, type VDH-PV15RPR, zijn speciaal geëngineerd en geproduceerd door Van den Heuvel om vanaf het spoor heiwerk uit te voeren. De machines zullen in Polen aan het werk gaan.

20180119 PV15RPR-4x-voor-Polen websmall

Lees meer: Van den Heuvel bouwt vier compacte spoor-heimachines voor Polen

Nieuw type sleeve voor eenvoudiger wisselen van buismaat

Van den Heuvel Handel & Techniek B.V. uit Werkendam komt met een nieuw type heihamer sleeve, de VDH-Snel-Stel-Sleeve. Door middel van speciale inserts is de binnenafmeting van buitenaf vlot en eenvoudig te veranderen in een andere buismaat. De sleeve is leverbaar voor diverse Junttan hamers.

20180105-snel-stel-sleeve-SB6100-HHK9SL1500-collage-websmall

Lees meer: Nieuw type sleeve voor eenvoudiger wisselen van buismaat

Pagina 1 van 11

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size