woensdag, november 21, 2018

Nieuw type sleeve voor eenvoudiger wisselen van buismaat

Van den Heuvel Handel & Techniek B.V. uit Werkendam komt met een nieuw type heihamer sleeve, de VDH-Snel-Stel-Sleeve. Door middel van speciale inserts is de binnenafmeting van buitenaf vlot en eenvoudig te veranderen in een andere buismaat. De sleeve is leverbaar voor diverse Junttan hamers.

20180105-snel-stel-sleeve-SB6100-HHK9SL1500-collage-websmall

De VDH-Snel-Stel-Sleeve is een antwoord op de vraag die Van der Straaten Aannemingsmaatschappij B.V. uit Hansweert aan Van den Heuvel stelde. Van der Straaten zocht een makkelijkere manier om van buismaat te wisselen bij projecten met variƫrende buisdiameters.

Van den Heuvel bedacht daarvoor een nieuw type sleeve, de VDH-Snel-Stel-Sleeve, die van buitenaf verstelbaar is door het gebruik van speciale inzetstukken. Deze inzetstukken worden in verschillende groottes meegeleverd en kunnen van buitenaf verwijderd worden en door een ander formaat inzetstuk vervangen worden. Op deze manier kan de diameter aangepast worden zonder de sleeve los te koppelen (de hamer met sleeve blijft dus gemonteerd en verticaal). Deze wijze van buismaat wisselen is veel eenvoudiger en veiliger, waardoor er efficiƫnter gewerkt kan worden.

De VDH-Snel-Stel-Sleeve is een geheel eigen productie van Van den Heuvel, van ontwerp tot eindproduct. Het idee is uitgetekend en berekend door de engineeringsafdeling van Van den Heuvel en vervolgens in de werkplaatsen van Van den Heuvel geproduceerd en gespoten. De VDH-Snel-Stel-Sleeve van Van der Straaten is gemaakt voor een Junttan HHK9SL-1500 en hangt in een Sennebogen 6100. De sleeve is ook leverbaar voor andere Junttan hamers.

Over Van den Heuvel
Van den Heuvel is importeur van Junttan heimaterieel voor de Benelux en officieel distributeur van de Sennebogen Crane line producten in Nederland (vakwerkgiekkranen en telescoopkranen). Naast de levering van nieuwe machines en aanverwante producten kunt u bij Van den Heuvel ook terecht voor gebruikt materieel en verhuur van Junttan materieel.
Verder is Van den Heuvel gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van klantspecifieke machines en aanpassingen aan materieel van onder meer bouw-, GWW-, overslag- en sloopbranche.
Van den Heuvel is een bedrijf dat innovatief inspeelt op veranderende marktomstandigheden en specifieke wensen van de klant. Van den Heuvel onderscheidt zich door haar veelzijdigheid en hoge kwaliteit van levering en diensten en werkt altijd oplossings- en klantgericht.
Voor elke machine, elk merk, van ontwerp tot eindproduct.

 

FB-f-Logo  blue 45px 
                   
In-2C-45px  
               
Twitter Logo Blue-45pxs                 YouTube-social-square red 45px                Logo-Google45px

 

 

Text size